AUKTORISERADE ÖVERSÄTTNINGARVad är ELT?

ELT - English Law Translations - är en översättningsbyrå som är specialiserad på översättning av juridiska och finansiella texter och andra texter som behöver auktoriseras från svenska till engelska.

ELT utför kvalificerade översättningar åt bland annat advokatbyråer, bolagsjurister, banker, försäkringsbolag, myndigheter samt domstolar i Sverige och utomlands. Vi hjälper även privatpersoner att översätta deras officiella dokument. ELT:s översättningar kan bestyrkas enligt lag och förses med en officiell stämpel, dvs. kan auktoriseras/certifieras.

Varför ELT?

En av anledningarna till ELT:s framgång är att vi har interna översättare från England, USA och Sverige med bred yrkeserfarenhet och hög kompetens. Vi har därför både kunskap och kapacitet att översätta många olika slags texter, stora som små. James Hurst är auktoriserad translator (svenska till engelska), dvs. auktoriserad översättare.

ELT:s översättningsverksamhet är lokaliserad i Stockholm, Uppsala och Västerås, men vi utför översättningar åt kunder i hela Sverige och i utlandet.

Genom att anlita ELT undviker ni dyra mellanhänder (dvs. översättningsbyråer som i själva verket är förmedlingsbyråer) och kan ha direktkontakt med er översättare.Läs mer om våra språktjänster:
Offertförfrågan:


ELT är företags-
medlem i
James Hurst
är auktoriserad översättare och medlem i
Karen
Lundgren
är medlem i

English Law Translations In English ELT - auktoriserad översättning - specialister på juridiska och finansiella texter, har kunnig och erfaren personal, Betyg och Intyg - vår särskilda avdelning för betyg och intyg